miercuri, 1 aprilie 2009

Elixir 14.01.2009


Caut, caut si iar caut...ce? nu stiu.
Un echilibru total, un echilibru al lumii intregi, un echilibru intre ziua de azi si cea de maine, intre mine si familia mea, intre mine si cea mai buna prietena, intre mine si prietenul meu...
Toti ne dorim sa fie pace pe pamant, nu-i asa? Toti vrem bine, fericire, bucurie, dragoste eterna...
Dragoste eterna...cat de fascinant suna, ca si cum ar fi un vis, o profunzime totala intre tine si timpul vietii tale.La cat de mult lucruri te poti gandi atunci cand auzi asta.Voua nu vi s-a intamplat sa mergeti pe strada,si vedeti pe cineva cum se uita la voi schitand un usor zambet.Sa aiba un chip placut de voi, sa va opriti, sa faceti o abstractie a tot ceea ce se intampla in jurul vostru, si sa o vedeti doar pe ea.
Ce e cel mai de neinteles, si pacat uneori, faptul ca va continuati drumul, si acea persoana la fel, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Nu v-ati intrebat niciodata ca poate acea persoana este exact ce va doriti?poate el/ea este marea iubire a vietii voastre...careia sa ii oferiti acea dragoste eterna.
Cred ca astfel se mentine acest echilibru, voi nu spuneti nimic pentru ca va este rusine, el/ea nu spune nimic pentru ca voi nu spuneti nimic...
Asa pierzi ocazia dragostei eterne, elixirul fericirii...si ramai doar cu pasii repezi si reci de taria de caracter pe care o emani prin priviri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu