marți, 2 februarie 2010

Secretul!


Sa stii sa aplici secretul!
GANDURILE DEVIN REALITATE!
Totul se rezuma la ceea ce noi focalizam in gandirea noastra,atunci cand te gandesti ca ceva trebuie sa vina, chiar daca iti doresti sau nu...ea va venii... Gandurile noastre nu sunt atat de simple precum par, au o putere de neimaginat si cu asta putem controla actiunile din viata noastra.
Gandeste-te la ceea ce iti doresti, in general ne gandim la ceea ce nu ne dorim...cand esti in statia de autobuz si esti pe graba...nu te gandi...NU vina masina mai repede? ...spune-ti in gand ca masina va veni, si va fi acolo...pentru ca te-ai gandit la ea, ti-ai dorit sa vina.
GANDESTE POZITIV!
Ce este drept, aparent este usor acest lucru, insa trebuie sa crezi in ceea ce gandeste, sa iti doresti, sa simti! sa iti imaginezi cum ti-ar sta la volanul masinii tale preferate. SIMTE! - si usa se va deschide. VIZUALIZEAZA! - si se va materializa.
Daca iti este greu sa tii pasul cu astfel de gandiri, MOTIVEAZA-TE! intotdeauna gasesti ceva ce te va duce acolo unde iti doresti, imagineaza-ti si simte produsul finit.
TOT CE SUNTEM, ESTE REZULTATUL A CEEA CE GANDIM! (Buddha)
Intotdeauna exista o cale de iesire, toti am trecut prin momente in care ne-a fost foarte greu, totul pleaca de la zero, insa trebuie sa iti pastrezi calmul in orice situatie si sa te gandesti la momentele in care deja ai scapat de probleme.Gasesti calea de iesire!
Crede in urmatorul pas! Este greu sa obtinem lucruri mari, trebuie sa crezi in succes, insa nu te arunca la linia de sfarsit.Ai cateva etape prin care trebuie sa treci, iar vizualizand finalul, paseste pe urmatoarea treapta, nu la sarii pe toate in acelas timp.
UNIVERSUL CORESPUNDE LA CEEA CE GANDESTI!
Iti creezi propriul univers, orice simti este reflexia perfecta a ceea ce deja este pe cale sa devina realitate.Daca esti suparat, sau trist...si nu te poti concentra la astfel de lucruri, imagineaza-ti ceva frumos! un bebelus, sau la o intamplare haioasa...si atunci vei reusi!
Fii multumit de tot ceea ce primesti!
Crede in ceea ce vizulizezi, materializeaza-ti dorintele, tu esti solutia ta!

Imaginatia este tot! Este viata ce devine ATRACTIE! (Einstein)

Ceea ce gandesti, atragi in viata ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu